Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Fermuarlı Hâkim Yaka Scrubs

26-04-2024 18:18
Fermuarlı Hâkim Yaka Scrubs
Fermuarlı Hâkim Yaka Scrubs 
 
Fermuarlı hâkim yaka scrubs, hastaneler, klinikler ve tıbbi tesislerde giyilen giysi modelidir. Fermuarlı Scrubslar, üst ve pantolon olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır. Likralı ütü gerektirmeyen esnek kumaşlardan üretilmektedir. Esnek yapısı sayesinde özgürce hareket etmeyi ve içerisinde barındırdığı doğal lifler ile fresh doku hissi sunar. Özel tasarımları ve geniş renk seçenekleri ile şıklığı yakalama imkânı sunar. 
 
Fermuarlı Scrubs’ın amacı temizlik ve hijyen açısından son derece önemli olan hastane ve klinik ortamında giyilebilecek bir kıyafettir.  Scrubs tıbbi profesyonelliğin bir sembolü haline gelmiş ve Dünya çapında tanınmıştır. 
 

Sağlık Çalışanları İçin Scrubs’ın Önemi 

 
Sağlık çalışanlarında scrubs son derece önemlidir. Bundan dolayı genellikle scrubs tercih edilir. Bu kombinler ise hastalar ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakır. Hastaların rahatlaması ve stres yapmamaları için önemli etkisi vardır. Bu açıdan scrubs giymek son derece faydalıdır. Çok geniş renk ve model seçeneği bulunur.   
 

Sağlık Çalışanları Neden Scrubs Kullanmalı? 

 
Scrubs kombinleri uzun zamandır kullanılan ve kullanılmaya devam edecek kombinlerden birisidir. Özellikle likralı scrubs sıklıkla ve güven içerisinde kullanılmaya devam etmektedir. Kullanılması da gerekiyor çünkü cerrahi alanda çok önemli bir yere sahip. Scrubs kullanılma nedenlerini şu şekilde sıralamamız mümkündür. 
 
Normal kıyafetlere göre daha kolay temizlenebilir ve hijyeniktir. 
Kan, dışkı, idrar, kusmuk, tükürük ile diğer vücut sıvılar, mantarlar, mikroplar ve hastanede kullanılan çeşitli tehlikeli kimyasal zararlarından korur. 
Virüs ve enfeksiyonlara karşı korur. 
Fonksiyonel tasarımlara sahip olmasından dolayı kullanılmalıdır. 
Rahat hareket ve konfor sağlar. 
Doktor ve hemşirelerin kolay tanınmalarını sağlar. 
 

Scrubs Fiyatlarındaki Farklılık Nedenleri  

 
Günümüzde scrubs üreten firmaların artması nedeni ile scrubs çeşitliliği, scrubslarda kullanılan kumaşlar ve modeller de oldukça önem kazanmıştır. Bundan dolayı günümüzde satılan scrubs fiyatlarının aralığı da genişlemiştir. Scrubların üretildiği kumaşların dokusu, termal bileşenlerin oranları, antimikrobiyal özellik, esnek hareket etme, kırışıklık önleyici özellikler scrubs fiyatlarını etkilyen başlıca nedenlerdir.  
 
Scrubs fiyatlarının değişkenlik gösterdiği diğer bir unsur ise özgün tasarımlardır.  
 

Scrubs Modellerinden Hangisi Tercih Edilmelidir?  

 
Scrubs modellerinden hangisi tercih edilmeli sorusuna cevap vermek gerekir ise takım olan scrubs tercih etmek doğru olacaktır.  Takım scrubslar kombinli olarak hazırlanmıştır. En çok tercih edilen modellerimiz ise fermuarlı hâkim yaka scrubs modelidir. Çok farklı renk ve desen seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.  
 
 www.owletmedikal.com web sitemizden farklı renk ve desenlerden sizde zevkinize uygun farklı alt ve üst parçalardan kombin oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz kombinli scrubs modellerini online olarak sipariş verebilirsiniz.  
 
İstanbul’daki satış mağazamızdan da mağazaya gelerek scrubs satın alabilirsiniz. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.