Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Ameliyahane Cerrahi Ceket

22-12-2023 18:54
Ameliyahane Cerrahi Ceket

Ameliyathane Ceketleri

Ameliyathane ceketleri, kullanıcılar tarafından tek ya da forma üzerine giyilmektedir. Ütü istemeyen likralı kırışmaz kumaştan üretimi yapılmaktadır. Hijyen kurallarına en çok önem verilen ortamlardan birisi olan ameliyathanelerde de medikal tekstillerin kolu olan cerrahi giysilere oldukça önem verilmektedir. Cerrahi giysiler içerisinde en çok yeri ameliyat ceketleri almaktadır.

Ameliyat ortamında enfeksiyonlara neden olabilecek bakteri kaynakları sadece ekipmanlar ve ortam değildir. Hasta da aynı zamanda bir bakteri kaynağı olarak bilinmektedir. Bundan dolayı bu tip riskleri en aza indirmek için ameliyat esnasında korunabilecekleri ameliyat giysileri kullanılmalıdır.

Cerrahi Ceketlerin Özellikleri

Çalışma temposu ve fedakârlıkları göz önüne alındığından saygı duyulması gereken bir gruptur sağlık çalışanları. Mesai kavramı yok denilecek kadar az olan sağlık çalışanlarının rahatlığı bizler için çok önemli bir unsurdur. Gece ve gündüzleri olmayan özellikle doktor ve hemşirelerin ameliyat ceketleri bu seçenekleri de düşünülerek tasarlanmış ve üretimi yapılmıştır. Likralı kumaştan üretilmiş ameliyathane ceketli olarak bilinen bu ürün aynı zaman da hafiftir. Hafif olmasından dolayı uzun süreli kullanımlarda kişiyi yormaz. Owlet Medikal olarak üretilen cerrahi ceketler uzun süre operasyondaki doktorlarımızın en iyi şekilde rahat etmeleri adına önemlidir. Ameliyathane ceketlerinin Farklı renk ve model seçenekleri bulunmaktadır. Bundan dolayı sizler çalışmış olduğunuz hastane yönetmenliğine ya da tercihinize göre renk ve model seçebilirsiniz. Tüm modellerimiz standart ceplidir. Çıtçıt ya da fermuarlı olarak tercih edebilirsiniz. Ameliyathane ceketlerimiz ve diğer cerrahi formalarımızda çok geniş beden aralığı bulunmaktadır.

Ameliyathane Ceketleri Hangi Alanlarda Kullanılır?

Ameliyathane ceketi olarak bilinen ceketlerimiz sadece hastanelerde kullanılmamaktadır. Hastaneler dışında güzellik merkezleri çalışanları, sağlık çalışanları, veterinerler, laboratuvarlar ve kimyasal fabrikalarda çalışanlar kullanabilirler. Sektörde en kaliteli ameliyat ceketlerini Owlet medikal kendine özel kumaşları ve modelleri ile satışa sunmaktadır.

Cerrahi Ceketlerin model ve bedenlerini görmek için İstanbul’da bulunan mağazamızı ya da https://www.owletmedikal.com/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.