Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Doktor Önlüğü

03-02-2024 15:18
Doktor Önlüğü
Doktor Önlüğü Nedir? 

Farklı alanlarda çalışan doktorlarımızın mesai saatleri içerisinde giydikleri özel kıyafetlerdir. Yalnız söz konusu kıyafetler doktorların yanı sıra diğer sağlık çalışanları tarafından da kullanılabilen kıyafetlerdir. Doktor kıyafetleri kişinin kendisini her zaman rahat hissetmesi için özel malzemeden üretilmesi gerekmektedir. Ayrıca hastalıkların yayılmasını önlemek içinde kullanılır. Doktor önlükleri genellikle beyaz renklidir. Modelleri ise genellikle uzun kollu, çıt çıtlı, düğmeli ve ceplidir. Cepli olmasındaki amaç ise doktorların kaşe kalem gibi malzemelerini taşımalarında kolaylık sağlar.

Doktor Önlüğü Nasıl Olmalı?

Uzun süre görev yapan doktorlarımız için rahat bir yapıya sahip olmaları oldukça önemlidir. Rahat olması doktorlarımızın verimli çalışmalarına yardımcı olacaktır.

Doktor önlüklerinde düğmeli ve çıt çıtlı modelleri bulunur. Tercihe göre değişebilir. Yalnız çıtçıtlı modelleri daha kullanışlı olduğu için tercih edilmektedir. Doktorların hareketlerini kısıtlayan önlüklerden uzak durulmalıdır.

Doktor Önlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Bunları şu şekilde sıralayabiliriz.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeden olmasına dikkat etmeliyiz.

Önlüğün tasarımına ve bedene uygunluğuna dikkat edilmelidir.

Önlük vücudunuzun rahat hareket etmesine izin vermelidir.

Daha kullanışlı olmasından dolayı cepli tercih edilmelidir.

Hijyenik olmalıdır.

Önlük fiyatı da önemli bir faktördür yalnız uygun fiyat ile kaliteli önlük tercih edilmelidir.

Doktor Önlüğü Fiyatları

Doktor önlüğü fiyatları, birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir.  Yalnız en önemli fiyatları etkileyen etken kullanılan malzemelerdir. Ayrıca önlüklerin özellikleri de fiyatları etkiler. Örneğin: su geçirmez kumaştan üretilen doktor önlüğü, standart doktor önlüklerine göre daha yüksek fiyatlıdır.

Boy uzunlukları da fiyatları etkileyen diğer bir faktördür. Özel tasarım doktor önlükleri de standart doktor önlüklerine göre fiyatları daha yüksektir. İşçilik maliyetleri ve konuma göre fiyatlarda değişiklik olabilir.

Doktor önlükleri model ve fiyatları için https://www.owletmedikal.com web sitemizi ziyaret edebilir ya da İstanbul da bulunan mağazamızdan ihtiyacınıza uygun önlükleri satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.