Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Doktor Üniforma

24-02-2023 15:34
Doktor Üniforma

 Doktor Üniforma

Doktor üniforma, hastanelerde hasta başında çalışan doktorların giymiş olduğu formalardır. Kılıf kıyafet yönetmeliği gereğince sağlık personellerinin üniforma kullanımı zorunludur. Sağlık kuruluşlarında çalışanlar için işlevselliği yüksel bir üniformalara ihtiyaç duyulmaktadır. Üniformalar doktorların gün içerisinde kendilerini iyi ve rahat hissetmeleri açısından oldukça önemli bir unsurdur. Doktor üniforması seçerken pratik kullanımına, rahat olmasına ve sezona uygun olmasına dikkat edilmelidir.

Doktor Üniforması Nerede Satılır?

Doktor üniforması, medikal giyim alanında hizmet veren firmalar tarafından satılmaktadır. Owlet Medikal mağazası olarak farklı renk ve desenlerde terikoton kumaşlardan üretilen doktor üniformalarını satmaktayız. Dilerseniz online web sitemiz üzerinden ya da İstanbul’daki satış mağazamızdan alışveriş yapabilirsiniz.

Sağlık sektöründe yaklaşık olarak çalışan doktor sayısı 175 bindir. Dolayısıyla bu kadar doktorun aynı üniforma giymeleri beklenemez. Doktorlar çalıştıkları bölüme göre üniforma ya da önlük tercih edebilirler.

Ameliyathanelerde ve yoğun bakım ünitelerinde üniforma kullanımı zorunludur. Bu bölümlere, sivil olarak giriş enfeksiyon kaynağı olduğundan dolayı yasaktır. Piyasada ihtiyaca yönelik pek çok doktor üniforma modeli bulunmaktadır. Uzun mesai saatleri boyunca üniforma giyen doktorların üniformaları kaliteli kumaştan üretilmelidir. Doktor üniformaları rahatlık ve sağlık açısından son derece önemlidir.

Doktor Üniforması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Doktorlar çok uzun saatler ve yoğun çalıştıkları için, üniformaların konfor ve rahatlığı çok önemlidir.Yalnız burada rahatlık için kumaşın kalitesi çok önemlidir. Terletmeyen, nefes alan, leke tutmayan ve çok fazla ütü gerektirmeyen kumaşlar tercih sebebidir.

Doktor üniforması seçiminde beden ve model seçimi de oldukça önemli bir unsurdur. Çalışma alanınızı ve beden ölçülerinizi göz önünde bulundurarak web sitimiz üzerinden model ve renk seçimi yapabilirsiniz

Doktor üniformalarında rahatlık ve kalitenin dışında görünüm ve model de önemlidir. Ceplerin ergonomik kullanımı aranan özelliklerdendir. Likralı ütü gerektirmeyen kumaş, Terikoton ve desenli kumaşlardan ürettiğimiz doktor formalarını web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Owlet Medikal olarak geniş model ve renk seçeneklerimiz ile online ve mağazamızdan hızlı ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Birinci kalite kumaşlardan üretilen doktor üniformaları için web sitemizi inceleyebilir ya da 0 532 262 0744 nolu telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.


 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.