Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Lacivert Scrubs

13-07-2024 17:37
Lacivert Scrubs

Lacivert scrubs

Lacivert renkli tıbbi üniformaları ifade eder. Genellikle doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık personeli dahil olmak üzere sağlık uzmanları tarafından giyilirler. Türkçe'de "lacivert" anlamına gelen lacivert rengi, profesyonel ve sakinleştirici görünümü nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Scrubs rahat, temizlemesi kolay ve işlevsel olacak şekilde tasarlanmış olup, tıbbi personelin görevlerinde yardımcı olacak ceplere ve diğer özelliklere sahiptir.
Lacivert scrubslar hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilebilen popüler bir tıbbi üniforma rengidir. Profesyonel ve şık bir görünüm sunarlar ve aynı zamanda kir ve lekeleri gizlemede de iyidirler.

Lacivert scrubsların üretiminde kullanılan kumaş türleri:

1-) Terikoton kumaş: Terikoton kumaşlar, %50 polyester ve %50 pamuk karışımından oluşmaktadır. Terikoton kumaş uzun yıllardır hastane ortamlarında kullanılmakta olan klasik bir kumaş türüdür. Sağlık çalışanları, hijyenik nedenlerle formalarını çok sık yıkadıkları için renk atma, solma, bozulma gibi problemleri yaşamamaları için kumaş boyama aşamasında bazı teknik özelliklere önem vermekteyiz. Online pazarlama çalışmalarımızla daha fazla kullanıcıya ürünlerimizi ulaştırıyoruz.

 2-) Likralı poliviskon kumaş: Son teknolojik değişimlerden sonra kumaşlarda büyük aşamalar kaydedildi bizlerde buna uyum sağlayarak likralı poliviskon kumaşlar kullanmaktayız. Viskonun nem emici özelliği pamuğa göre %20 daha fazladır. Ayrıca kırışmazlık özelliği mevcut olduğundan ütü gerektirmez, uzun çalışma saatlerinde konfor sağlar. Ürünlerimiz yüksek derecelerde yıkansa bile kesinlikle solma, bozulma olmaz.

 Lacivert scrubslar için en poüler modeller:

 V yakalı üstler: Bu üstler yarasa kol olarak tasarlandı, rahat, şık bir görüntü sağlar ve kullanımı kolaydır.

 Altlar: Lacivert scrub altları genellikle kargo cepleri ve lastikli bağcıklı ve ayarlanabilir bir bele sahiptir. Ayrıca daha dar bir uyum için isteğe bağlı olarak paça lastikli şekilde tadilatı yapılıp gönderilebilir.

Lacivert scrubslar özellikleri:

Lacivert scrublar, unisex kullanıma uygun tasarlanmıştır. Tıp, diş hekimliği, hemşirelik ve veterinerlik gibi çeşitli sağlık ortamlarında giyilebilirler. Ayrıca güzellik merkezi ve saç ekim klinikleri gibi diğer işletmelerde de giyilebilirler.

Lacivert scrub alırken, rahat ve hareket kabiliyetine sahip bir çift seçmek önemlidir. Ayrıca kolay yıkanabilen, rengi solmayan ve ütü istemeyen özellikte olmasına önem verilmelidir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.