Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Scrubs Forma

03-02-2023 15:59
Scrubs Forma

Scrubs Forma Nedir?

Scrubs formanedir? Sorusuna cevap verecek olursak, alt üst takım olarak üretilen ve satılan genel olarak her iki tarafın da aynı renkte olduğu tek düze kıyafet modelidir. Scrubs Forma denildiğinde ilk akla gelen doktor ve hemşire kıyafetleridir. Özellikle hastanelerde kullanılan formalardır. Scrubs formanın en önemli özelliği ise rahatlıktır. Bundan dolayı esnek kumaşlardan üretimi yapılır.

Scrubs Formabelli başlı meslek gruplarında giyilmesi şart koşulan üniformalardır.

Örneğin; herhangi bir hastanede doktor cerrahi mavisini tercih ederken, diğer kıdemden olan başka bir doktor ise lacivert renkte olan scrubs formayı tercih edebilmektedir.

 

Hangi Meslekler Scrubs Forma Kullanır?

Özellikle estetik ve güzellik merkezleri, diş klinikleri, veterinerler, eczacılar, diyetisyenler Scrubs forma kullanmayı tercih ederler. Bu meslek dallarının bazılarında scrubs forma kullanımı zorunlu iken bazılarında ise yalnız önlük kullanımı da yeterli olacaktır. Sağlık sektöründe rahatlık ve konfor ön planda olmasından dolayı scrubs kullanımı çalışanlar için büyük avantaj sağlamaktadır. Ayrıca srubs forma kullanılan mesleklerde insanlarda "her gün ne giyeceğim” kaygısı yaşamadan işlerine rahatlıkla adapte olabilirler. Özellikle bu faktör kadınlar açısından oldukça önemlidir.

Scrubs formalar takım olarak, değişik renk ve modellerde üretimi yapılmaktadır. Ayrıca tesettür model seçenekleri de mevcuttur.

Scrubs Forma Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Uzun çalışma saatleri ile hareketli mesai yapan doktor ve hemşirelerin formaları oldukça önemlidir. Terletmeyen, leke tutmayan, temizliği kolay ve ütü gerektirmeyen kumaşlar tercih edilmelidir. Scrubs forma alırken ilk dikkat edilmesi gereken formanın kumaşı olmalıdır. Esnek kumaştan üretilmiş bir scrubs forma; 24 saat nöbet tutan doktor ve hemşirelerin nöbetlerini iyi geçirmelerini sağlar. Ayrıca esnek kumaşlı formalar vücut bütünlüğüne uygun olduğundan dolayı kişilerin duruşunu da etkiler.

Terikoton kumaştan üretilmiş formalar ise ameliyathane, yoğun bakım birimlerinde ve nöbet esnasında çok tercih edilen formalardır. İnce ve rahat yapısından dolayı halk arasında nöbet forması olarak bilinir. Terikoton kumaşların pamuk oranı yüksektir. Desenli Scrubs forma takımlarında tercih edilir. Her renkte ve desende bulmak mümkündür.

Scrubs Forma üretiminde sık kullanılan kumaşlardan biriside likralı kumaşlardır. Sürekli hareket halinde olan sağlık çalışanlarına Owlet Medikal olarak likralı kumaştan üretilmiş scrubs forma öneriyoruz.

Likralı Kumaştan Üretilmiş Scrubs Formanın Özellikleri

Kullanım esnasında hareket kısıtlılığı olmaz.

Esnek yapılıdır.

Vücudun şeklini kolayca alırlar.

Dinlenme saatlerinde insanları rahat ettirir.

Uzun ve yorucu çalışma hayatında rahat ve kaliteli Scrube Forma almak isterseniz 0 532 262 07 44 nolu telefonla iletişime geçebilir ya da web sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.