Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Scrubs Modelleri

12-07-2024 19:15
Scrubs Modelleri

Scrubs modelleri

Genellikle sağlık sektöründe çalışan doktorlar, veteriner hekimler, diş hekimleri, güzellik merkezi çalışanları, hemşireler ve diğer sağlık profesyonelleri tarafından giyilen üniformalar için kullanılır. Scrubs çeşitleri, işlevsel özellikleri ve tasarımları ile farklılık gösterir.

Popüler scrub modelleri:

1. V-Yaka Scrubs: Geleneksel ve klasik bir modeldir. Üst parçalarda V yaka detaylı, yarasa kol olarak üretilir. Bu modelimizin üstte 3 adet cep, alt pantolonda 3 adet cep bulunmaktadır. Pantolonlarda, lastikli ve ayarlanabilir bağcık bulunmaktadır.
2. Hakim Yaka Scrubs: Üst parça hakim yaka, fermuar detaylı fleto cepli alt parçalarda 4 cepli ile farklı bir tasarımla müşterinin beğenisine sunulmuştur.
3. Tunik Scrubs: Daha uzun ve genellikle tunik tarzında tasarlanmış üst parçalardan oluşur. Aynı yada farklı renk alt pantolonla birlikte kombin yapılır.
4. Ceket Tarzı Scrubs: Kumaşlar gabardin viskon veya terikoton kullanıyoruz. Genellikle ön kısmında düğme, çıtçıt veya fermuar bulunan, ceket tarzında doktor önlüğü olarak ta bilinen farklı tasarlanmış üstlerdir.
5. Desenli Scrubs: Çeşitli desenler ve renklerle tasarlanmış modellerdir. Veteriner, diş hekimi, çocuk hastanelerinde çalışanlar veya pediatrik doktorlar tarafından tercih edilir. Desenli scrubs, genelde üst parçalarda kullanılır uygun renk alt pantolonlarla kombinlenir. Bu ürünlerde kumaş kalitesi son derece önemlidir. Scrubs ların üretiminde uzun süreli çalışmalara dayanıklı, ütü gerektirmeyen esnek likralı özel kumaşlar kullanıyoruz.
6. Kısa Kollu Scrubs: Kolay hareket imkanı sunan, kısa kollu üst parçalardan oluşur.
7. Uzun Kollu Scrubs: Daha çok tesettür scrubs olarak da bilinir. Bu özel tasarım modelimiz ön yaka kısmı çıtçıtlı veya düğmeli, kol kısmında ayarlanabilir apolet bulunur, pantolon kısmı cepli bel kısmı lastikli ve ayarlanabilir bağcıklıdır. Uzun kol kullanmak isteyen çalışanlar tarafından tercih edilir.
8. Cep Detaylı Scrubs: Birden fazla cep bulunan ve işlevsel amaçlarla tasarlanmış modellerdir.

Bu modeller farklı kumaş ve renk seçenekleriyle de sunulmaktadır.

Scrubs modellerimizde Kullanılan Kumaş ve Renkler

Scrubs modellerimizde daha çok uzun süreli çalışma koşullarına uygun likralı esnek fazla kırışma olmayan ütü gerektirmeyen poliviskon kumaşlar tercih ediyoruz. Scrubs modellerimizde, unisex kalıp kullanıyoruz. Ürünlerimizde, eniş renk ve desen skalası mevcuttur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.