Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Terikoton Cerrahi takım

Terikoton Cerrahi takım

Sağlık Çalışanlarının  çalışma süreleri boyunca giydikleri iş kıyafetleri Cerrahi üniformalarıdır. Owlet Medikal olarak siz değerli sağlık çalışanlarımıza birbirinden farklı renk, desen ve modelde  Scrubs forma ürünlerimizi online alışveriş sitemizde sunmaktayız. Hastane Çalışanları arasında en çok tercih edilen medikal giyim ürünleri likralı ve terikoton hemşire forma takımları gelmektedir. Sağlık çalışanları yoğun tempo ve uzun saatlerde çalıştıkları için kaliteyi, şıklığı sunan hemşire kıyafetleri yanı sıra konforu da sunan medikal giyim ürünlerini tercih etmektedirler. Likralı scrubs forma bu ürünlerden biridir. Likralı üniforma takımları ile birlikte sağlık çalışanları esnek kumaşın sağlamış olduğu konfor ile çalışma süreleri boyunca daha rahat hareket kabiliyetine ulaşabilmektedirler. Online alışveriş sitemizde birbirinden farklı renk, desen ve modelde likralı hemşire kıyafetlerini inceleyebilir, indirimlerden faydalanarak farklı ödeme seçenekleri ile ihtiyacınız olan medikal formaları tek tıkla sipariş edebilirsiniz.

Owlet Medikal Desenli  Forma

Kadın ve erkek sağlık çalışanlarının iş kıyafetleri  tek renge sahip, düz üniformaları olduğu gibi desenli medikal giyim ürünleri de mevcuttur. Çeşitlilik oluşturabilmek adına sağlık çalışanlarının iş yerlerinde rahatlıkla giyebilecekleri desenleri üzerinde barındıran hemşire kıyafeti üretmekteyiz. Desenli Cerrahi forma ürünleri son zamanlarda en çok sipariş edilen hastane üniformaları arasında yerini almıştır. Düz renklerden sıkılan, farklılık oluşturmak isteyen kadın ve erkek sağlık çalışanları için özel olarak ürettiğimiz owlet desenli  Cerrahi Forma.

Cerrahi Formalar

Üniforma Grubu kategorimizde tüm cerrahi forma ürünlerimizi takım halinde satın alabilirsiniz. Takım olarak satılan ürünlerimiz arasında farklı kumaşlardan üretilen terikoton ve likralı hemşire Doktor forma Çeşitlerini inceleyebilir Online satın alabilirsiniz.

İhtiyacınız olan tüm medikal ürünler Owlet Medikal online alışveriş sitesinde sizlerle. Farklı ödeme seçenekleri ve indirimler ile birlikte her bütçeye uygun medikal ürünlerin adresi owletmedikal.com.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.