Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Tesettür Doktor Hemşire Forması

05-06-2023 13:12
Tesettür Doktor Hemşire Forması

Tesettür Hemşire Forması

 Tesettür hemşire forması, hastanelerde tercih edilen Tunik boy, kol boyu uzun ve yakası kapalı formadır. İş kıyafetlerin kullanımı her geçen gün artmaktadır. Budan dolayı iş kıyafetini tercih eden birçok sektör bulunmaktadır. Özellikle yoğun iş temposu içerisinde olan hemşirelerimiz için rahat giyimli formalar önem kazanmaktadır. Hemşire formalarında kumaşın özelliklerine dikkat etmek gerekir. Ter kokmayan ve rahat kumaşlardan üretilmiş olmasına dikkat edilmelidir. Owlet medikal olarak tesettür hemşire formalarımız Likralı Terikoton kumaşlardan üretilmektedir.

Hemşire formalarımızda çok sayıda renk ve beden seçenekleri mevcuttur. Hemşire formalarını ihtiyacınız göre dilerseniz sadece üst olarak da alabilirsiniz. İnternet üzerinden Online ve İstanbul’daki satış mağazamızdan direk olarak alışveriş yapabilirsiniz.

Tesettür Hemşire Forması Nasıl Olmalıdır?

İş kıyafetleri sektöründe kaliteli forma üretimi yapan ve satışı yapan önde gelen firmalardan birisi Owlet Medikal firmasıdır. Tesettür hemşire formasının yanı sıra medikal bone, sabo terlik, medikal formaların da üretim ve satışını yapmaktayız.

Tesettür hemşire ve doktor formalarımız genellikle hâkim yaka, uzun kolu ve uzun tunik şeklinde tasarlanmıştır. Böylece tesettürlü olan hemşirelerimiz için güzel bir seçenektir. Söz konusu formalar ile personelin mesai saatlerinde kendilerini konforlu hissetmelerini amaçlar. Dolayısıyla üretimini yaptığımız tesettür hemşire formaları çalışanların rahatlığını düşünülerek üretilmektedir.

Tesettür hemşire formalarını takım olarak alabileceğiniz gibi tek üst ya da alt olarak da web sitemizden alabilirsiniz. Çalışma alanında oldukça rahat ve şık bir görsele sahiptir.

Hemşire formaları satın alırken bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Bunları şu şekilde sıralamanız mümkündür.

Rahatlık: esas olan formaların kullanımındaki rahatlıktır. Satın alınan hemşire formalarının rahatlığı kumaş kalitesi ilgili bir durumdur. Likralı kumaştan üretilmiş formaları tercih etmeniz durumunda arzu ettiğiniz rahatlığa kavuşursunuz.
Model: Hemşire tesettür formaları farklı modellerde üretimi yapılmaktadır. Web sitemizden size uygun hemşire formalarını tercih edebilirsiniz. Model seçimi yaparken cepli, cepsiz, tesettür ya da normal model taleplerinizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Böylece size en doğru modeli tercih edebilirsiniz.
Renk: Her zevke ve ihtiyaca hitap edebilmek için farklı renklerde hemşire formalarının üretimini yapıyoruz. Böylece kişisel zevklerinizin yanı sıra çalışmakta olduğunuz birimin özelliklerini ve ilgili yönetmenlik esaslarını da dikkate almanızı tavsiye ediyoruz. Buna örnek vermek gerekir ise cerrahi bölümünde çalışıyor iseniz tercihinizi cerrahi tesettür formadan yana kullanabilirsiniz.

Tesettür Hemşire Forması Fiyatları

Tesettür hemşire forması fiyatları, kullanılan kumaşın özelliğine, modeline ve türüne göre değişiklik göstermektedir. Mesela: uzun kollu ya da kısa kollu hemşire formalarının fiyatları farklıdır. Tunik boy ile standart boy hemşire formalarını fiyatlarında da farklılıklar vardır. Hemşire formalarının fiyatları hakkında net bilgi almak için https://www.owletmedikal.com/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca 0532 262 07 44 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.