Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Uzun Kollu Hemşire Forması

15-06-2024 15:54
Uzun Kollu Hemşire Forması

Uzun kollu hemşire forması


Uzun kollu hemşire forması, sağlık çalışanlarının günlük çalışma ortamlarında giydikleri özel kıyafetlerden biridir. Genellikle Doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık personelleri tarafından tercih edilir. Uzun kollu hemşire formaları, kolları tamamen kapatan veya bileğe kadar uzanan kollara sahiptir.

Uzun Kollu Hemşire Forması kullanılmasının bazı nedenleri şunlardır:


1. Koruma ve Hijyen: Uzun kollu cerrahi formalar; Sağlık çalışanlarının vucudunu dış etkenlerden daha iyi korur. Özellikle enfeksiyon riski yüksek ortamlarda çalışan sağlık personeli için önemli bir koruyucu giysidir.

2. Profesyonel Görünüm: Sağlık çalışanlarının mesleklerini temsil eden resmi bir üniforma olarak uzun kollu formalar, profesyonel bir görünüm sağlar ve hastalara güven verir. Bunun yanında giyen kişilere şık bir görüntü ve rahat bir kullanım sağlamasını dikkate alıyoruz.

3. Sembolizm: Hemşire formaları genellikle mesleklerini temsil eden bir sembol olarak kabul edilir. Bu, giysiler hastaların sağlık hizmeti aldıkları kişileri ayırt edebilmelerine yardımcı olmalıdır.

4. Çalışma Şartlarına Uygunluk: Sağlık sektöründe çalışanlar, genellikle sterilizasyon ve temizlik konularında titizlik göstermek zorundadır. Uzun kollu formalar, bu gerekliliklere uygun olarak tasarlanmış ve malzeme seçimi bu amaç doğrultusunda yapılmıştır. Kullandığımız kumaşlar özel likralı dokusu sayesinde uzun süreli kullanıma uygun olup fazlaca terletmez. Kumaşlarımız kırışıklığa dayanıklı, ütü gerektirmez, solma, bozulma olmaz.

5. Yönetmelik ve Standartlar: Sağlık kuruluşlarında giyim kuralları ve hijyen standardı genellikle belirli kurallara tabidir. Uzun kollu formalar, bu kurallar dikkate alınarak hazırlanmış kıyafetler arasındadır.

6. Kumaş İçeriği: Kullandığımız özel kumaşlar, %50 likralı viskon, %42 polyster, %8 enine boyuna likra içermektedir. Bu özel dokulu kumaş, nem alma özelliği pamuğa oranla %20 daha fazladır. Renklerde solma, bozulma, diz yapma kesinlikle olmaz. Fazlaca kırışma olmadığı için ütü gerekmez. Üniforma üst ve alt olarak takım halinde özel tasarım olarak imal ediyoruz. Üstlerde 3 adet kullanışlı cep bulunmaktadır. Pantolonlar beli lastikli ve ayarlanabilir bağcıklıdır.

Sonuç olarak, uzun kollu hemşire formaları sağlık çalışanlarının korunması, hijyen sağlanması ve mesleki görünümü için önemli bir unsurdur. Bu formalar, sağlık hizmetlerinin verilmesi sırasında çalışanların ve hastaların güvenliğini ve konforunu artırmak için tasarlanmıştır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.