Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Veteriner Scrubs

06-07-2024 17:04
Veteriner Scrubs

Veteriner scrubs

Veteriner scrubs, veteriner hekimler, veteriner teknisyenleri ve veteriner asistanları da dahil olmak üzere veteriner profesyonelleri tarafından giyilen özel üniformalardır. Bu formalar, veterinerlik alanında çalışanlar için pratik ve rahat olacak şekilde tasarlanmış olup genellikle dayanıklı kumaş, aletler için cepler ve hayvanlarla çalışmanın gerekliliklerine dayanabilecek tasarımlar gibi özellikler içerir. Veteriner hekimler, hayvanlarla çalıştıkları için dayanıklı, rahat ve işlevsel scrubs giymelidirler. Scrubs, veteriner hekimlerin temiz kalmasına, tüy ve diğer kirleri kıyafetlerinden uzak tutmasına ve acil durumlarda kolayca çıkarılmasına yardımcı olur.

Veteriner scrubs formaların bazı önemli özellikleri:

Dayanıklılık: Sık yıkamaya ve veterinerlik işinin fiziksel gereksinimlerine dayanabilecek yüksek kaliteli malzemelerden üretilmelidir.

 Konfor: Uzun çalışma saatleri boyunca rahatlık sağlamalı, hayvanlarla uğraşırken çok önemli olan hareket kabiliyeti vermelidir.

 İşlevsellik: Veteriner scrubs, genellikle temel alet ve ekipmanları taşımak için birden fazla cebe sahip olmalıdır.

 Tasarım: Çalışma ortamını hem personel hem de evcil hayvanlar için daha ilgi çekici ve daha az stresli hale getirmek için hayvan desenleri gibi eğlenceli veya temalı baskılar içermelidir. Veteriner scrubs için isteğe bağlı olarak çeşitli renk ve desenler dijital baskı uygulanmaktadır. Böylece çok çeşitli figürler ortaya çıkmaktadır. 

Hijyen: Temizlemesi kolaydır ve genellikle lekelere ve kokulara karşı dayanıklı, steril bir ortamın korunmasına yardımcı olan kumaşlardan yapılmalıdır.

Veteriner scrubs için en popüler kumaşlar şunlardır:

Pamuk: Pamuk nefes alabilen ve rahat bir kumaştır ve her mevsim için idealdir. Ancak pamuk, sentetik kumaşlara göre daha kolay kırışabilir.

 Polyester: Polyester, pamuktan daha dayanıklı ve kırışmaya daha dayanıklı bir kumaştır. Ayrıca nem emici değildir, bu da terinizin kurumasına yardımcı olur.

Kumaş karışımları: Kumaş karışımları, pamuk ve polyester gibi farklı kumaşların en iyi özelliklerini sunabilir. Örneğin, pamuk-polyester karışımı bir scrubs hem rahat hem de dayanıklı olabilir.

Owlet medikal olarak bizim tercih ettiğimiz kumaş karışımı viskon-ployster ve enine-boyuna esnek olan likra karışımıdır. Bu sayede scrubs, kırışmaz, ütü gerektirmez ve dayanıklı özeliklere sahiptir. Kumaş yüzeyinin parlak kaygan yapısı sayesinde sıvı itici özelliği bulunmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.